Doorgaan naar inhoud
GRATIS VERZENDING > € 50
GRATIS VERZENDING > € 50
Vier Pasen met Padelbizar: Ontvang een Eggstra cadeau bij elke aankoop!

Vier Pasen met Padelbizar: Ontvang een Eggstra cadeau bij elke aankoop!

 Het is bijna Pasen, en bij Padelbizar willen we deze feestelijke gelegenheid graag met jullie vieren! Daarom introduceren we onze speciale Paasactie: ''Eggstra korting. Vanaf 17 maart tot en met 7 april ontvang je bij elke aankoop op het nieuwe assortiment op onze website een Eggstra korting van €15. Dat is toch een geweldige manier om Pasen te vieren? 

Wat kun je verwachten? 
Bij Padelbizar hebben we een breed assortiment aan padelartikelen waar je uit kunt kiezen. Tijdens onze Paasactie kun je bij elke aankoop van het nieuwe assortiment van adidas, Bullpadel en Wilson een Eggstra korting ontvangen.  

Hoe werkt het? 
Het is heel eenvoudig! Plaats een bestelling op onze website tijdens de actieperiode en je ontvangt automatisch de Eggstra korting bij je aankoop in de winkelwagen. Geen gedoe met kortingscodes of speciale instructies. De Eggstra korting wordt gewoon aan je bestelling toegevoegd, zodat je er meteen van kunt genieten. 

Waarom vieren we Pasen bij Padelbizar? 
Bij Padelbizar geloven we in het vieren van speciale momenten met onze klanten. Pasen is een tijd van samenzijn, vreugde en genieten van de goede dingen in het leven. Met onze Eggstra cadeauactie willen we iets extra's doen voor onze klanten en hen bedanken voor hun steun en vertrouwen in Padelbizar. 

Mis het niet! 
De Paasactie ''Eggstra korting’’ loopt slechts voor een beperkte tijd, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. Haal het meeste uit je Paasweekend en trakteer jezelf een nieuwe padelracket bij Padelbizar. We kijken ernaar uit om je bestelling te ontvangen en je te verrassen met een Eggstra korting! 

We wensen je een vrolijk Pasen en veel plezier op de padelbaan! 

Vorig artikel 10 tips voor het kiezen van het juiste padel racket
Volgend artikel Wat zijn de verschillen tussen tennisballen en padelballen?