Doorgaan naar inhoud
GRATIS VERZENDING > € 50
GRATIS VERZENDING > € 50
Met deze rackets maak je een grote sprong in je spel

Met deze rackets maak je een grote sprong in je spel

Om optimaal te kunnen presteren op de padelbaan, heb je natuurlijk een kwalitatief racket nodig. Toch kan het best lastig zijn om een keuze te maken uit al die verschillende rackets. Want welke past nou echt volledig bij jouw wensen? Van een padel racket voor spin tot een padel racket voor kracht, met deze rackets maak je een grote sprong in je spel!

Padel rackets voor controle

Als je op zoek bent naar een racket waarbij professionele controle, uitstekende stabiliteit en een enorme hoeveelheid aan kracht centraal staat, is een controle racket perfect voor jou. Deze padel rackets zijn zwaarder en hebben een kleiner blad, waardoor ze wat minder soepel aanvoelen. Het vereist dan ook zeker enige techniek om met een controle racket te kunnen spelen. De rackets die voldoen aan deze eisen zijn Essnova Carbon CTRL en Metalbone CTRL.

Padel rackets voor kracht

Een padel racket voor kracht kenmerkt zich door de grote sweetspot en het dikke frame. Deze rackets zijn ideaal voor spelers die bepaalde technieken willen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het efficiënt raken van de bal, waardoor je jouw tegenstander sneller kunt uitschakelen. Doordat deze rackets beschikken over een grotere sweetspot, zijn ze ook nog eens zeer geschikt voor beginnende spelers. Ga bijvoorbeeld voor de Metalbone HRD, Adidas RX30 of de Adidas Essnova Carbon 3.1.

Padel rackets voor spin

In dit rijtje mag een padel racket voor spin natuurlijk niet ontbreken. Spin rackets behouden hun spanning, herstellen snel en genereren extreem veel spin. Als de snaren er op de juiste manier ingezet worden, staat vrijwel niets meer in de weg om een uitstekende pot te kunnen spelen. Doordat de rackets beschikken over een wat groter blad, kunnen de spelers als het ware een extra spin geven aan de bal. Er is dan ook niet maar één padel racket voor spin waarmee je een grote sprong – letterlijk – in het spel kunt maken. Ga voor de Essnova Carbon CTRL, Adipower Light 3.1 of de Metalbone Greenpadel voor optimale prestaties.

Vorig artikel Dit zijn de perfecte padel outfits per seizoen
Volgend artikel Dit zijn de beste padelballen