Doorgaan naar inhoud
GRATIS VERZENDING > € 50
GRATIS VERZENDING > € 50
De beste padelkleding van 2022

De beste padelkleding van 2022

Als sporter zal je vrij snel merken dat – in welke sport dan ook – het erg belangrijk is om voldoende bewegingsruimte te hebben. Hierdoor kun je niet alleen comfortabel bewegen, je levert ook nog eens uitstekende prestaties. Ook bij padel is het dus erg belangrijk om te beschikken over kwalitatieve sportkleding. Maar wat is dan eigenlijk de beste padelkleding van 2022? Wij hebben deze items voor je op een rijtje gezet.

Voldoende bewegingsruimte

Bij de beste padel kleding staat het creëren van voldoende bewegingsruimte centraal. Zo mag de kleding bijvoorbeeld niet te strak zitten en het mag je zeker niet beperken in je bewegingsvrijheid. Het is dan ook verstandig om altijd jouw normale maat aan te houden. De beste padel kleding is namelijk ontworpen met voldoende bewegingsruimte zodat je gewoon jouw eigen maat aan kunt houden.

Padel shirts

Eén van de belangrijkste items, is natuurlijk een kwalitatief T-shirt. Hierbij is het dan ook belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten. Zo moet een padel shirt je voldoende ruimte geven en niet te strak zitten. Vrouwen kunnen kiezen uit een T-shirt of tanktop. Mannen gaan meestal voor een T-shirt. Het ligt er maar net aan waar je voorkeur naar uitgaat.  

Padel shorts

Om de outfit compleet te maken, mogen shorts natuurlijk niet ontbreken. Onze padel shorts zijn gemaakt van zeer kwalitatief materiaal, waardoor je kunt profiteren van optimaal comfort. De meeste padel shorts beschikken over diepe zakken waar je de padelballen in kunt bewaren tijdens de training. Hierdoor behoud je een goed tempo in het spel en hoef je niet constant naar de padelballen te zoeken. Tijdens de koude wintermaanden is een korte broek natuurlijk niet ideaal. Dan kun je het beste kiezen voor een lange broek. 

Padel rokken

De beste padelkleding van 2022 bestaat natuurlijk niet alleen uit broeken, maar ook uit kwalitatieve padel rokken. De meeste padel rokken beschikken over een binnen broekje, zodat je op een prettige en veilige manier kunt deelnemen aan het spel. Je gaat dus niet alleen stijlvol de baan over, je bent ook nog eens zeer goed wendbaar. De rokken zijn namelijk gemaakt van flexibel en zacht materiaal, waardoor je wederom kunt profiteren van veel bewegingsvrijheid.

Padel jassen

Zeker tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om je warm aan te kleden voor een potje padel. Met een dikke padel jas kun je dan ook gemakkelijk een extra laagje creëren. Dankzij de goede ventilatie van de jassen raak je niet oververhit, maar blijf je toch lekker warm. Beginnen de temperaturen buiten te stijgen? Dan komt een dunne padel jas als geroepen.

Vorig artikel Welke soorten padelrackets zijn er?
Volgend artikel Dit zijn de perfecte padel outfits per seizoen