Doorgaan naar inhoud
GRATIS VERZENDING > € 50
GRATIS VERZENDING > € 50
Dit zijn de nieuwe Adidas padelrackets van 2023

Dit zijn de nieuwe Adidas padelrackets van 2023

Speel jij graag een potje padel? Dan is het belangrijk dat je met een kwalitatief goed racket speelt. Onlangs heeft Adidas een serie nieuwe padelrackets uitgebracht. De 2023 padel racket collectie kent een paar verschillende lijnen, waarvan de rackets geschikt zijn voor alle type spelers. Of je nu een beginnende of ervaren speler bent, er zit vast en zeker ook voor jou iets bij de uitgebreide collectie!

2023 collectie Adidas padel: beginners, gevorderden en professionals

De Adidas padel 2023 collectie bestaat uit een lijn voor beginners: de Drive en Match rackets. Spelers met een intermediate niveau kunnen kiezen voor een racket uit de RX-lijn, terwijl professionele padel spelers een racket kunnen kopen uit de Adipower of Metalbone lijn. Heb je nog nooit padel gespeeld? Koop dan één van de Adidas padelrackets 2023 uit de Drive en Match lijn. De rackets zijn relatief goedkoop en zijn geschikt voor spelers die controle en kracht zoeken in een racket.

Eco-vriendelijk padelracket

Heb jij een gemiddeld niveau? Kies dan voor een racket uit de RX-lijn, waar je kan kiezen uit drie varianten. Het eerste eco-vriendelijke racket binnen de Adidas padel 2023 collectie is de Adidas RX #Greenpadel. Het materiaal waarvan het gemaakt is, is licht in gewicht en daarnaast zijn er uitsluitend duurzame materialen gebruikt. Vind jij het milieu belangrijk en ben jij een allround of verdedigende speler? Dan is dit type padelracket wat voor jou. Ook kunnen spelers met een gemiddeld niveau kiezen voor de Adidas RX 1000 of 2000 Light, die erg op elkaar lijken. Voor de beginners of spelers met een gemiddeld niveau die verdedigend spelen, zijn deze rackets ideaal.

Rackets voor professionals

Ook bestaat de 2023 padel racket collectie uit rackets voor de meer ervaren spelers. Hierbij gaat het over de Metalbone en Adipower lijn. Vanwege de verschillende eigenschappen waarover deze rackets voldoen, zijn ze geschikt voor professionele padel spelers. De meeste Adidas padelrackets 2023 uit deze collecties hebben een diamantvormig blad. Daarnaast kan je met power slaan en geven de rackets veel controle. Enkele rackets uit de Adipower lijn van de 2023 collectie Adidas voor padel zijn tevens geschikt voor de gemiddelde speler.

Vorig artikel Goedkopere rackets die passen bij een klein budget
Volgend artikel Uitleg over de diverse materialen in padelrackets