Doorgaan naar inhoud
GRATIS VERZENDING > € 50
GRATIS VERZENDING > € 50
Goedkopere rackets die passen bij een klein budget

Goedkopere rackets die passen bij een klein budget

Wil je beginnen met padel? Dan heb je een kwalitatief racket nodig. Er is tegenwoordig ontzettend veel aanbod, waardoor een padel racket kopen erg lastig kan zijn. Gelukkig zijn er fantastische opties op de markt die goed betaalbaar zijn. Van het beste padel racket beginnende speler tot rackets voor gevorderden, wij hebben de goedkoopste padel rackets voor je op een rijtje gezet!

 Adidas Drive 3.0

De Adidas Drive 3.0 is op dit moment één van de populairste rackets op de markt en een zeer geschikt racket voor beginners. Dit comfortabele racket heeft een brede sweet spot, wat het makkelijker maakt om de bal goed te raken.

Tecnifibre Wall Master 360

De Tecnifibre Wall Master 360 is ontworpen voor spelers die vaak via de muur spelen. Het racket heeft een rond racketblad en biedt de mogelijkheid tot veel precisie, wat helpt om de bal terug te brengen vanaf de muur. Dit padel racket geeft je een goede balans tussen kracht en controle.

Bullpadel Libra 2021

De Bullpadel Libra 2021 is zeer geschikt voor zowel beginnende spelers als gevorderden. Het racket is gevormd om nauwkeurige slagen te kunnen maken. Daarnaast biedt het design van dit racket je ook veel comfort, wat helpt om vermoeidheid tijdens het spelen te voorkomen.

HEAD Evo Delta

De HEAD Evo Delta is het perfecte racket voor spelers die op zoek zijn naar een krachtige slag. Het racketblad is diamantvormig en geeft veel kracht bij het slaan van de bal. Dit racket is geschikt voor gevorderde spelers die hun technieken willen verbeteren.

NOX Drone

De NOX Drone is een goed racket voor spelers die op zoek zijn naar veel controle over de bal. Dit racket bied je extra veel controle bij het slaan van de bal, om precisie slagen voor elkaar te krijgen. Dit racket is perfect voor alle spelers die hun techniek willen verbeteren.

Vorig artikel Houd grip: tips bij zweethanden tijdens padel
Volgend artikel Dit zijn de nieuwe Adidas padelrackets van 2023